DE LIEFDE VAN…. MIJN OUDERS – loveshoot Huizen

Loveshoot Huizen, Bert & Ans

Sommige fotoshoots zijn extra bijzonder. Als je familie op de foto mag zetten bijvoorbeeld. Vijf jaar geleden zette ik mijn ouders op de foto voor hun 35-jarig huwelijk en op de dag dat ze 40 jaar getrouwd waren, ging ik voor de herkansing. En wat was dat weer leuk!

Mijn ouders zijn voor mij het voorbeeld van een goed huwelijk. Ik heb ze in mijn jongere jaren zelden ruzie horen of zien maken. Als het dan wel een keer gebeurde, dacht ik ook meteen dat ze gingen scheiden, maar dat was natuurlijk nooit zo. Na 40 jaar (of eigenlijk 42 incl. de verlovingstijd) zijn ze nog steeds gek op elkaar.

En dat is wel te zien als je de fotoserie bekijkt die ik begin mei maakte. Op dezelfde plek overigens waar we 5 jaar geleden fotografeerde. Dit keer niet bij de boom waar ze ook hun trouwreportage deden. Deze bleek in een staat van vergane glorie te zijn. Afgestorven, blikseminslag; geen idee! Gelukkig zijn mijn ouders nog lang niet in het stadium van vergane glorie.

Ze weet het weer voor elkaar te krijgen; ons precies zo op de foto zetten als we zijn! Wat een mooi aandenken aan een heel bijzondere dag. Gaan we voor de herhaling bij de 45 jaar, Laura? – Ans & Bert

Loveshoot Huizen, Bert & Ans
Loveshoot Huizen, Bert & Ans
Loveshoot Huizen, Bert & Ans
Loveshoot Huizen, Bert & Ans
Loveshoot Huizen, Bert & Ans
Loveshoot Huizen, Bert & Ans

PS Ook interesse in een loveshoot in Huizen e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.