LENTEKRIEBELS? ASTUBLIEFT! – familiefotografie Almere

Lente familiefotografie Almere

Waar ik vorige week nog lentekriebels kreeg van een zonnige dag, was het vandaag bar en boos toen ik uit de ramen keek. Het was maar goed dat ik geen fotoshoot had gepland; die was echt in het water gevallen. Mag het snel lente zijn voor mooie, zonnige plaatjes?

Om de tijd tot dan te overbruggen, heb ik nog een paar mooie fotoshoots in de aanbieding. Waaronder dit mooie gezin met drie kinderen, welke ik van de zomer fotografeerde. Het was de tweede keer dat ik de familie vast mocht leggen en hoewel dat met drie kinderen een echte uitdaging kan zijn (en ook was!), is het resultaat – al zeg ik het zelf – geweldig.

Wil jij ook zulke mooie en zomerse plaatjes van jouw gezin aan de muur? Check snel de mogelijkheden en mail mij om een afspraak te maken. De populaire maand mei loopt al aardig vol, maar in maart, april en juni zijn er nog genoeg mogelijkheden.

Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere
Lente familiefotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.