ZACHTE HERFSTZON & EEN MOOI GEZIN – familiefotografie Blaricum

Familiefotografie Blaricum

Na een fotoshoot zit ik altijd glimlachend achter mijn scherm te kijken naar de resultaten. Maar als Fabiana mij mailt om een nieuwe fotoshoot in te plannen, is die glimlach er al van te voren. Dit mooie gezin staat garant voor een vrolijke fotoserie.

Vier jaar geleden mailde Fabiana mij voor het eerst en nu leg ik om de twee jaar dit mooie gezin vast. De dochters hebben het mooie blonde haar van mama en worden elke keer prachtig in het nieuw gestoken. Kleurrijk, precies passend bij mijn stijl.

Waar we de vorige keren nog fotografeerden in onze beider woonplaats Almere besloten we nu de hei in Blaricum op te zoeken. Welk seizoen je ook gaat, het is er altijd mooi! En dan hadden we ook nog de mazzel dat we op een fijn najaarszonnetje konden rekenen. Wat is het daardoor weer een extra mooie serie geworden.

In 2018 mailt ze me weer, aldus Fabiana. Ik ben benieuwd waar we dan nieuwe momenten gaan vastleggen… Je ziet het hier ongetwijfeld over twee jaar terug!

Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.