GEWAARSCHUWD! EEN HOOG AAAWWHHH-GEHALTE – puppy fotoshoot

Teckel puppy fotoshoot

Wedden dat je deze foto’s niet kan bekijken zonder heel hard aaaawwwwhhhh te roepen? Wat is er nu aandoenlijker dan drie van die kleine puppy’s? Als hondengek smelt ik in elk geval helemaal weg bij deze foto.

De oplettende volger van mijn blog weet dat wij ook een hond hebben; Boaz is nu bijna drie en totaal verwend. Hij krijgt vis als wij vis hebben, hij heeft het meest riante bed kussen dat je je maar kunt voorstellen en hij mag een paar keer per week spelen met al zijn vriendjes en vriendinnetjes bij hondenopvang Kwispel.

Heel eerlijk; ik zou als hondeneigenaren niet weten wat ik zou moeten zonder de tomeloze inzet van Harold en Michelle, die Kwispel draaiende houden. Ze staan altijd klaar voor ons en zijn enorm flexibel. Gelukkig, want door het 24-uurs rooster van mijn vriend hebben we ook geen vaste dagen. Als Boaz daar een dag is en ik kom moe thuis van mijn werk dan zijn we samen moe. Ik hoef hem niet nog een uur uit te laten, meneer heeft genoeg gespeeld. Leuk dat vindt hij het zonder twijfel, want als Michelle hem komt halen dan zwaait zijn staart er bijna af.

Tijd om ze eens extra te bedanken! En dat moment kwam toen ze een eigen nestje met drie schattige puppy’s hadden. Maak kennis met Puk, Pip en Ikke. De laatste is nu onderdeel van hun gezin en speelmaatje van Boaz. Lief hè?

P.S. Ook zo’n mooie fotoshoot van jouw puppy en of volwassen hond? Bekijk de mogelijkheden.

Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot
Teckel puppy fotoshoot

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.