PICKNICK IN DE SOESTERDUINEN – vrolijke fotoshoot

Picknick Soesterduinen

Je zou denken dat ik – omdat ik hem al zo vaak beroepsmatig in mijn handen heb – met privé uitjes mijn camera thuis laat. Schijn bedriegt! Als ik denk dat iets ook maar fototechnisch interessant kan zijn, dan neem ik hem mee. Zoals afgelopen maandag.

Een picknick in de Soesterduinen, mijn eigen liefste hond, twee fotogenieke kinderen, lekker eten, een gezellige vriendin; alle ingrediënten in huis voor leuke foto’s. Jammer dat de zon niet echt doorbrak en we zelfs wat regen voor onze kiezen kregen. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Na een lange ochtend kwam ik begin van de middag rozig thuis. En ik kon het niet laten om – terwijl de zon nu wél doorbrak, ellendig ding – meteen de foto’s in te laden en met een glimlach terug te kijken op een dag. Zo’n fotoserie blijft toch wel een mooi herinnering. Zelfs voor een fotograaf!

Een ochtend met Laura op pad en we zijn weer een serie prachtige foto’s rijker. Op de foto’s van de broers zijn de (o zo verschillende) karakters goed terug te zien zijn. De oudste rustig en ‘braaf’ en de jongste druktemaker en ‘boef’. Boaz, de leuke golden retriever van Laura (waar de jongste ooit bang voor was, echt waar!) vrolijkt de boel nog extra op. Kortom, een geslaagd uitje naar de Soesterduinen. Dank voor al dat moois weer Laura! – Sabine

Picknick Soesterduinen
Picknick Soesterduinen
Picknick Soesterduinen
Picknick Soesterduinen
Picknick Soesterduinen
Picknick Soesterduinen
Picknick Soesterduinen

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.