NIEUW PROFIELFOTO’S VOOR NIELS – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere

Dubbel hoogseizoen; dat is het op dit moment voor mij. Naast mijn fotoshoots heb ik een baan als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter, waar ik verantwoordelijk ben voor beeld én tekst. Momenteel gaan duizenden mensen via ons op vakantie en dat betekent hard werken. Na het werk maak ik mijn hoofd leuk met toffe avondshoots. Zoals deze van Niels, die graag eens nieuwe profielfoto’s wilde.

Niels wilde nieuwe profielfoto’s voor Facebook & LinkedIn en graag een beetje stoer. Ik fotografeer veel in de natuur, maar dat heeft niet het hoogste stoerheids-gehalte. Tijd om het centrum van Almere te gebruiken als locatie. Want daar heb je stoere muren en betonnen trappetjes.

Het eindsresultaat? Precies wat Niels voor ogen had. Ontspannen foto’s met dank aan socializen tussendoor en een geintje her en der. Want dat is waar ik – als ik het zelf mag zeggen – voor sta: geen saaie fotoshoots, maar gewoon een ontspannen sociaal uurtje met als extraatje supermooie foto’s. Zonder dat je ook maar één moment het gevoel hebt dat je kijken stijf staan van het lachen.

Wil jij ook nieuwe profielfoto’s – net zo mooi als die van Niels hieronder – bekijk dan snel alle mogelijkheden.

Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.