ONE BIG HAPPY FAMILY – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere

Maria had de fotoshoot van Lianne en haar kinderen gezien en had één wens voor haar verjaardag; een fotoshoot met man, kinderen en kleinkinderen. Die wens ging begin mei, op één van de zonnigste dagen van het voorjaar, in vervulling. Op Stadslandgoed De Kemphaan verzamelde iedereen zich voor een fotoshoot.

Familiefotografie kan nog best een uitdaging zijn; hoe meer mensen hoe meer tijd een foto kost. Want iedereen moet wel net op hetzelfde moment leuk kijken of – nog moeilijker – lachen. Dat laatste had ik bij deze fotoshoot (en dat is duidelijk terug te zien in de foto’s) geen last van. Wat een goedlachse familie.

En wat was het ook een klein feestje! Niet alles ging even makkelijk; de allerjongste (nog geen drie maandjes uit!) was redelijk makkelijk, maar kleine dametjes willen nog wel eens dwars zijn. Of simpelweg niet op de foto willen of niet stil hoeven staan. Er is een kleine tactiek; gewoon negeren, andere mensen op de foto zetten en voila, dan willen ze vanzelf ook. Dat werkte in dit geval ook!

Resultaat: de hele familie in alle mogelijke settings op de foto. Spontaan, goedlachs en af en toe een beetje gek. Precies zoals ik deze familie heb ervaren. Klus geklaard! En meteen een vrolijke selectie erbij voor op mijn website. Zijn het geen plaatjes?

Toen ik de fotoshoot voor mijn verjaardag vroeg, had ik niet kunnen bedenken wat voor een toppertje dit zou worden! Laura had 1,5 uur uitgetrokken voor onze familie, bestaande uit 9 personen, waaronder 2 hummeltjes van resp. 2 jaar en 3 maanden. De hele sessie was super ontspannen; natuurlijk moest er ‘geposeerd’ worden, maar wel met een brede lach en vette knipoog én in een gezellige sfeer. Zelfs de kleinkinderen wist Laura met heel veel geduld ontspannen, lief en spelenderwijs op de foto te zetten. De foto’s zijn dankzij de ontspannen sfeer die Laura teweeg wist te brengen, stuk voor stuk mooie momentopnames geworden. Wij vonden als gezin heel moeilijk om uit het door Laura geleverde materiaal te kiezen. Het liefst hadden we alle foto’s besteld. – Familie Monsma

Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere

P.S. Ook interesse in familiefotografie in Almere? Bekijk de mogelijkheden.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.