VOORJAARSZON, LEUKE MENSEN EN EEN LIEVE HOND – loveshoot Almere

Loveshoot Almere

Dat ik dol ben op mensen fotograferen is een feit. En dat ik dol ben op honden is ook geen geheim. Ik werd dan ook erg vrolijk van de aanvraag van Jeroen & Barbara, die niet alleen samen op de foto wilden, maar ook met hun hond Bruno.

Afgelopen zaterdag, toen na dagen regen opeens de voorjaarszon tevoorschijn kwam, was het zover. In een van de vele parken van Almere maakten we een mooie fotoserie. En ik kan er zelf een mooi verhaal over vertellen, maar waarom niet gewoon Jeroen & Barbara aan het woord laten?

Al vanaf het eerste contact, per telefoon en per mail, voelden we een klik. We hadden Laura uitgekozen voor onze fotoshoot vanwege de eerlijke en pure uitstraling van de foto’s op de website. Heel natuurlijk.

Op de ochtend van de fotoshoot was onze hond Bruno ook niet meer weg te slaan bij Laura. Goedgekeurd dus! En terecht, de shoot zelf verliep heel fijn. We voelden ons volledig vrij en erg op ons gemak. Laura wist ons met wat humor en zeer veel professionaliteit zo in de juiste poses te krijgen dat het totaal niet aanvoelde als poseren. Dat stralen de foto’s ook uit.

Na het selecteren van de foto’s uit de preview maakte we ons op om enkele weken te wachten op de foto’s,maar die waren er de volgende dag al. Een supersnelle service!

Tja, daar kan je als fotograaf toch alleen maar van blozen?

Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.