WELKOM ZON! – familiefotografie Hilversum

Op een zaterdag als vandaag, die door de zon haast als lente aanvoelt, gaat mijn hart sneller kloppen. Met de lentedagen in het zicht komt het fotografieseizoen weer van start. Weer allemaal leuke gezinnen, kinderen en stelletjes op de foto zetten!

Het deed me echter ook beseffen dat ik nog lang niet alle fotoshoots van afgelopen seizoen heb geshowd, bij lange na niet. Tijd om er weer eentje uit te lichten. Die van dit leuke gezin uit Hilversum bijvoorbeeld. Op de hei. En wegens gebrek aan heide in Almere vind ik het altijd extra leuk als ik naar ‘t Gooi kan voor een dergelijke fotoshoot. Zeker als je dan ook nog zulk mooi weer hebt!

Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
Familiefotografie Hilversum
gezinsfotografie Hilversum
gezinsfotografie Hilversum
gezinsfotografie Hilversum
gezinsfotografie Hilversum
gezinsfotografie Hilversum
gezinsfotografie Hilversum

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.