reisfotografie

Waar mijn liefde voor fotografie ontstond? Tijdens reizen die ik voor mijn voormalige werkgever maakte rond 2009. Fotografen leerde mij op exotische bestemmingen hoe ik met mijn camera om kon gaan. Ik zoog alle informatie in me op als een spons.

Maar eerlijk is eerlijk… leven van reisfotografie is maar voor weinig mensen weggelegd. En ik zou het ook te onrustig vinden om continu op reis te gaan. Mijn missie werd om te ontdekken hoe ik die liefde voor reisfotografie om kon zetten in een vorm van fotografie die ik elk moment en overal kon toepassen.

Het werd portretfotografie. Inmiddels vind ik dit net zo ge-wel-dig als reisfotografie. Hoe tof is het om kinderen vast te leggen zoals ze zijn, dat ene traantje bij een bruiloft op de plaat te zetten en herinneringen voor het leven voor families te maken?

Toch is de liefde voor reisfotografie nooit verdwenen. Regelmatig ga ik op reis en mijn camera is dan mijn trouwe metgezel. Benieuwd naar mijn foto’s? Ik deel ze hier én geef je meteen ook tips voor reisfotografie.