GRIEKENLAND OP Z’N MOOIST – reisfotografie Santorini

Reisfotografie Santorini

Witte huizen, blauwe koepeltjes; Griekenland zoals je dat kent van de ansichtkaarten vind je op het Griekse eiland Santorini. Afgelopen september verbleven we daar 11 dagen en daar nam mijn fotografiehart een loopje met me.

Afgelopen weekend bladerde ik door mijn foto-archief. Ik was bezig met een blog vol reisfotografie-tips (check hier de 13 gouden tips) voor dé VakantieDiscounter, het leukste en beste online reisbureau van Nederland. En dat durf ik zonder blikken of blozen te zeggen en als werknemer ben ik natuurlijk ook niet bevooroordeeld. Nee, zonder dollen. De prijzen zijn goed, het aanbod is breed en mijn collega’s van de klantenservice doen er alles aan om jou de vakantie van je leven te bezorgen.

Zoals de meeste van mijn klanten weten, combineer ik mijn fotografiebedrijf met een baan als online content marketeer. Mijn liefde voor fotografie begon immers bij reizen. Nog steeds haal ik veel plezier uit het fotograferen op reis. En daarna ook het schrijven erover trouwens. Die verhalen deel ik op de reisblog van dé VakantieDiscounter. En dat is dus waarvoor ik gisteren in mijn reisarchief dook en tot de conclusie kwam dat ik mijn foto’s van Santorini nog steeds niet had gedeeld.

En dat terwijl ik zoveel fotogenieke plaatjes schoot. Kijk je mee?

Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini
Reisfotografie Santorini

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.