TUSSEN DE VELE ZANDKORRELS OP FUERTEVENTURA – zomerse portretfotografie

Portretfotografie Fuerteventura

Het afgelopen jaar heb ik gruwelijk verzaakt; ik had zoveel leuke fotoshoots, maar blogde er niet over. Ken je dat eeuwige tijdgebrek? Nou, dat dus. Maar nu is het winter en staan er minder fotoshoots op de planning. Tijd om een inhaalslag te maken. Om te beginnen met deze te gekke fotoshoot op het Spaanse eiland Fuerteventura.

Zoals een groot deel van mijn klanten weet, ben ik breed inzetbaar. Ik ben niet alleen fotograaf, maar ook nog online content marketeer. Elke dag houd ik mij bezig met content in de breedste zin van het woord, of dit nu tekst of beeld is. Ik doe dit bij de toffe reisorganisatie dé VakantieDiscounter.

Ik heb een goede werkgever, die van mening is dat je minimaal drie keer per jaar op vakantie moet om bij te tanken. En hij draagt daar graag aan bij. Bijvoorbeeld in de vorm van een lang weekend Fuerteventura met zo’n 30 collega’s. Terwijl het in Nederland volop herfst was, lag ik in bikini aan het zwembad. En ging ik de duinen in om vier geweldig fotogenieke collega’s op de foto te zetten.

Van deze foto’s kun je toch alleen maar blij worden? Bijzonder detail: zie je de drie meiden die iets uitbeelden met hun handen? Ze zijn in opleiding voor gebarentolk en beelden zo hun naam uit. Voor hun profielfoto’s.

Portretfotografie Fuerteventura
Portretfotografie Fuerteventura
Portretfotografie Fuerteventura
Portretfotografie Fuerteventura
Portretfotografie Fuerteventura
Portretfotografie Fuerteventura
Portretfotografie Fuerteventura

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.