VROLIJKHEID TEN TOP – moeder dochter fotoshoot in Almere

Moeder dochter fotoshoot Almere

Weet je nog, die leuke winactie omdat ik mijn 5-jarig jubileum vierde? Mijn naamgenoot Laura (ook te zien op een van de foto’s) gaf haar zus Coindy en diens dochtertje Indy op. Begin oktober kwamen ze naar Almere voor hun gewonnen fotoshoot.

Begin oktober… tja, ik verzuim soms te bloggen over de vele fantastische fotoshoots. Niet omdat ik geen beeld wil delen (dat doe ik tussendoor echt wel op Facebook), maar wegens tijdgebrek. Naast mijn fotografiebedrijf heb ik namelijk nog een fulltime baan en dan schieten er soms dingen bij in. De fotoshoots, de foto’s leveren aan de klanten; dat gaat dan allemaal voor.

Maar in de winter is er ruimte in de agenda. Omdat ik altijd op locatie fotografeer en niet iedereen dat aandurft in de winter (maar het kan zo tof zijn in de sneeuw!) is het dan rustiger met aanvragen. Hoewel ik dat misschien makkelijker zeg en het vaak toch nog best druk wordt, heb ik het goede voornemen om dit jaar toch nog wat fotoshoots te tonen. Help je me herinneren?

Terug naar Coindy en Indy; tijdens hun fotoshoot was het allesbehalve slecht weer. De najaarszon kwam zelfs tevoorschijn. En hoewel moeder en dochter al vrolijk genoeg waren, gaf dat zonnetje nog net even wat extra’s. Kijk je mee naar de foto’s die zijn gemaakt op een locatie die je vast vaker voorbij hebt zien komen? Mijn favoriete locatie in Almere.

Moeder en dochter fotoshoot Almere
Moeder en dochter fotoshoot Almere
Moeder en dochter fotoshoot Almere
Moeder en dochter fotoshoot Almere
Moeder en dochter fotoshoot Almere
Moeder en dochter fotoshoot Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.