WOW! 5 JAAR PERFECT PORTRET – winactie

5-jaar

Vandaag precies vijf jaar geleden stapte ik met knikkende knieën naar de Kamer van Koophandel. Deed ik er wel goed aan om… een eigen bedrijf te starten?

Ik had geen ambitie om heel groot te worden, mijn hobby was alleen uit de hand gelopen en ik wilde naast mijn vaste baan net iets meer fotograferen. Ik wilde ook eens geld verdienen om te investeren in nieuwe apparatuur, in plaats van elke keer vriendlief lief aan te moeten kijken voor ons spaargeld. Ik wilde een bedrijfje runnen en kijken hoe ik aan klanten zou kunnen komen. Ik wilde dat mijn foto’s in meer huiskamers zouden komen te hangen. En ik wilde mezelf scherp houden en op deze manier blijven ontwikkelen.

Maar ergens was er angst, de angst om te falen. Want heel eerlijk, mijn naam is ad random gekozen. Na ja, niet helemaal ad random, maar ik ben gek op alliteraties. Toen wist ik echter nog niet hoe goed deze naam bij me zou passen. Hoe perfectionistisch ik was, bleek pas later. Maar passen doet hij en nog steeds voelt de naam goed. Evenals de stap naar de Kamer van Koophandel. Want falen deed ik niet!

Toegegeven: het eerste half jaar had ik amper een betaalde klant. Ik deed veel voor mijn portfolio, liet vrienden en familie overal reclame voor me maken. En langzaam, met grote dank aan een geslaagde Moederdag-actie, wisten steeds meer mensen uit Almere, maar ook van ver weg te vinden. Inmiddels zijn we ruim 250 fotoshoots verder (wat voor iemand die ook nog 36 uur in de reiswereld werkt, bizar veel is). Desondanks weet ik nog steeds de namen van de meeste van mijn klanten. Simpelweg omdat ik waarde hecht aan een persoonlijke band. Daar waar de klant daar uiteraard ook op zit te wachten.

Na elke fotoshoot heb ik (nog steeds!) vlinders in mijn buik en sta ik te trappelen om aan de slag te gaan met de selectie & bewerking. Om mijn klanten een fotoserie te sturen om verliefd op te worden. Want de waarde van foto’s die is niet uit te drukken!

Win, win, win!

Wil jij ook (nog) zo’n fotoserie om verliefd op te worden? Ga dan als een dolle naar mijn Facebook-pagina, want een feestje vier ik natuurlijk niet alleen. Ik vier het met jullie! Op Facebook vind je een mooie collage van 5 jaar Perfect Portret. Met een leeg gat. Wil jij dit gat opvullen met jezelf of een ander? Tag jezelf als je vindt dat jij een fotoshoot verdient, of tag een ander van wie je vindt dat deze die verdient. Dan zal ik op 1 oktober een winnaar bepalen

Wat krijgt de winnaar? *

  • Een fotoshoot voor max. 6 personen t.w.v. € 245,-
  • Ca. 1 uur fotoshoot op een nader te bepalen locatie in Almere (in overleg)
  • Na afloop van de fotoshoot mag je uit een gallery kiezen, je krijgt dan 8 digitale bestanden in hoge resolutie geleverd (evt. extra foto’s zijn bij te bestellen)
  • De fotoshoot vindt plaats op 10 oktober om 10.00 of 14.00 uur

Nogmaals: dank voor alle steun, alle reclame, al het vertrouwen. Zonder al mijn lieve klanten had ik het niet gered! En nu als de wiedeweerga meedoen met die Facebook-actie, dit wil je toch niet mislopen?

* Over de uitslag wordt op Facebook gecommuniceerd, waarna de winnaar drie dagen de tijd heeft om te reageren. Bij geen reactie wordt er een nieuwe winnaar gekozen. De fotoshoot is niet in te wisselen op een ander moment, of op een andere locatie, en niet in te ruilen voor geld. Bij regen zal de fotoshoot wél verplaatst worden, dit omdat ik enkel op buitenlocaties fotografeer. Dit zal dan altijd in overleg gaan, waarbij de agenda van de fotograaf leidend is. Er staan immers al weer flink wat shoots voor het najaar gepland.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.