FAMILIE FOTOSHOOT MET HOND – portretfotografie Almere

Familie fotoshoot Almere

Hoewel ik dol ben op mensen fotograferen, heb ik ook een grote voorliefde voor honden. En als ik dan kan kan combineren in één shoot maak je me als een kind zo blij. Ik was dan ook erg blij met de aanvraag van Lianne, die graag met haar dochters en hond Donna op de foto wilde.

De week ervoor bleef het maar regenen en ik was even bang dat ik de fotoshoot zou moeten verzetten. Ik ben heel blij dat ik bewust heb gekozen om niet meer in de studio te fotograferen, maar enkel buiten. Alleen die afhankelijkheid van het Nederlandse weer…. Zucht! Gelukkig scheen op deze zaterdagmorgen de zon volop.

We hadden afgesproken bij Stadslandgoed de Kemphaan. Een mooie groene omgeving, maar ook een watertje, steigertjes, bruggetjes, mooie keien. Genoeg mogelijkheden voor mens én dier. Dat laatste was belangrijk, want niet op al mijn favoriete locaties in Almere zijn honden toegestaan. Hier gelukkig wel!

Als je veel kinderen fotografeert – en dat vind ik geweldig, ook al heb je soms wat geduld nodig – kan het een verademing zijn om opeens drie volwassenen voor de camera te hebben staan. En een hond die braaf luistert. Een ontspannen fotoshoot dus. En het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf.

De fotoshoot vonden we best wel spannend. Maar het was zó leuk, Laura is een echte vakvrouw. Ze maakt prachtige foto’s. Zelfs ons hondje Donna vond haar geweldig. Bedankt voor de mooie foto’s, we komen zeker nog een keer terug! – Lianne

Familie fotoshoot Almere
Familie fotoshoot Almere
Familie fotoshoot Almere
Familie fotoshoot Almere
Familie fotoshoot Almere
Familiefotoshoot Almere
Familiefotoshoot Almere
Familiefotoshoot Almere
Familiefotoshoot Almere

P.S. Ook interesse in een familie fotoshoot Almere? Bekijk de mogelijkheden.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.