LIEFDE IS…. DIT GEZIN! – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere
Met een druk trouwseizoen, een nieuwe baan (naast fotografie ben ik werkzaam in de online reiswereld)
en een verbouwing in huis zou ik haast nog vergeten de fotoshoots van de afgelopen tijd te showen. Zonde, want dit is weer zo’n fotoshoot waar ik heel trots op ben!

Elvira mailde mij eerder dit jaar. Ze had mijn foto’s gezien bij een vriendin en wilde graag ook zo’n mooie fotoshoot voor haar gezin. Geen probleem! We spraken af op één van mijn favoriete locaties in Almere, waar je zeker met kinderen veel kanten op kunt. Waar het niet alleen maar braaf poseren is voor de foto – daar houden kinderen helemaal niet van doorgaans! – maar waar je tussendoor ook nog lekker kunt ravotten en spelen. Ideaal, als je drie kleine kinderen hebt.

Het weer zat mee en dat was maar goed ook, de foto’s waren namelijk een cadeautje voor opa en oma en die zouden tijdens een feestje gegeven worden. Net toen we dachten dat alle foto’s er op stonden en de kinderen er ook wel klaar mee waren, brak de zon mooi door, hadden de kinderen opeens wéér zin en kon ik nog een geweldige serie schieten van kroost met ouders afzonderlijk. Het plezier en de liefde straalt er duidelijk van af. Zulke foto’s wil je toch hebben als ouder?

Familiefotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.