FAMILIEPRET IN DE DUINEN – familiefotografie Brabant

Familiefotografie Brabant

Enige jaren geleden leerde ik Maaike, beter bekend als Mevrouwtje Appel, kennen via mijn blog Like & Love (it!). Ze maakte (of maakt nog steeds) sieraden onder de naam Mevrouwtje Appel, tegenwoordig MmePomm. We bleven elkaar volgen en onlangs mailde ze: “We willen een fotoshoot bij je boeken”.

Samen met haar twee zussen, en hun drie partners, wilden ze hun ouders voor hun beider 60e verjaardag een fotoshoot cadeau doen van het hele gezin met aanhang én uiteraard ook kleindochter Julia van bijna twee jaar. Omdat Maaike zelf in Londen woont, konden ze maar één weekend, maar die was gelukkig nog vrij. En thank god, het was ook nog eens supermooi weer.

Op een zonnige zaterdagmiddag reed ik naar de Loonse & Drunense duinen, enigszins uit de buurt. Maar hoe leuk, een nieuwe locatie. Eentje waar ik alleen tijdens een vakantie, lang voor mijn fotografietijd, een keer had gelopen. En ik kan heel veel vertellen over de fotoshoot, maar misschien geven Maaike’s woorden (ik vraag klanten graag een quote voor de website na afloop, waar ik vaak een blog mee afsluit) nog wel de beste indruk:

Wauw, als ik een lintje zou kunnen geven dan had Laura hem zeker verdiend! Ik had niet gedacht ooit een fotosessie een feestje te kunnen noemen, maar zo zou ik de fotosessie bij Perfect Portret het beste omschrijven. Laura zorgt voor een relaxte, ongedwongen sfeer en daarnaast voor een mooi vleugje humor. Hierdoor heeft ze ons vast gelegd exact zoals we zijn, met blikken die meer zeggen dan duizend woorden. De foto’s zijn mooier geworden dan we durfden dromen en daar zijn we Laura enorm dankbaar voor. Een resultaat wat ons echt enorm dierbaar is, meer dan een aanrader! Laura, namens ons hele gezin enorm bedankt voor de fantastische fotosessie met een werkelijk prachtig resultaat. Maaike – Familie Pijnappels

Niet alleen glom ik van trots bij het lezen van deze testimonial, het maakte me ook nog eens enorm blij. Dit is namelijk precies wat ik wil bereiken met mijn fotoshoot. Niet het gevoel dat je op de foto ‘moet’ omdat je mooie foto’s wilt, maar ook dat de fotosessie een feestje is. Een uitje voor de familie, een moment waar je graag naar terugkijkt. En dat gold voor deze familie in elk geval voor deze toffe fotoshoot in Brabant.

Een selectie maken voor de blog was overigens nog een flinke uitdaging: de familie Pijnappels kon uit maar liefst 100 foto’s kiezen. Omdat ik niet kon kiezen… Ik heb voor deze blog dan ook erg mijn best gedaan de selectie beperkt te houden. Mislukt. Maar voor jullie wel veel foto’s om van te genieten.

Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant
Familiefotografie Brabant

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.