HUMANVALUE IN EEN NIEUW JASJE – portretfotografie Almere

Portrefotografie Almere, Humanvalue

Niet alleen maakte Sabine onlangs mooie foto’s van mij, ik maakte ze ook van haar. Sterker nog: dat was waar we voor op pad gingen. Sabine stond namelijk op het punt haar website te vernieuwen en daar hoorden nieuwe foto’s bij.

Sabine is het gezicht van Humanvalue. Met haar bedrijf helpt ze ondernemers uit Almere en omgeving op weg op tal van vlakken:

Wanneer ik zowel denk- als doewerk kan combineren, kom ik het beste tot mijn recht. Niet alleen de grote lijnen en de acties uitzetten, maar er ook voor zorgen dat het gedaan wordt. En goed. Kortom; projecten van a tot z begeleiden. Ik communiceer graag en doe dat op een heldere manier. Men noemt mij ‘verbaal sterk’ en ook voor geschreven teksten draai ik mijn hand niet om. Ik ben creatief, een organisatietalent en als spin in het web functioneer ik prima. Ik ben een echte ‘doener’ en hou zodanig van aanpakken.

En bij een nieuwe website met zo’n sterke tekst, horen krachtige foto’s. Foto’s die niet alleen laten zien hoe ‘open’ Sabine is en hoe makkelijk benaderen, maar die ook laten zien dat deze zakenvrouw weet waar ze voor staat. En dan nog het liefst in een herkenbare omgeving voor Almeerse ondernemers. En dus gingen we op een koude, maar zonnige, ochtend het stadscentrum in. Herken jij – als je in Almere woont of er regelmatig komt – waar deze foto’s zijn gemaakt?

De foto’s passen – al zeggen we het zelf- perfect bij de uitstraling van de nieuwe website. Neem je daar ook even een kijkje?

Portretfotografie Sabine, Humanvalue

P.S. Ook op zoek naar een fotograaf voor profielfoto’s Almere e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.