DRIE ZUSSEN OP EEN RIJ – kinderfotografie Weesp

Kinderfotografie Weesp

Als locatiefotograaf zijn de maanden december en januari doorgaans heel erg stil. Tenzij er een dik pak sneeuw valt, maar helaas was dat dit jaar niet het geval. Wat was ik dan ook blij toen de eerste zonnestralen weer kwamen en de aanvragen weer met regelmaat in mijn mailbox belandden. Zoals de aanvraag voor deze drie leuke zusjes.

Gek genoeg sneeuwde het de nacht voor deze fotoshoot wel en het weer leek nog even (voor de derde keer, een uitzondering) roet in het eten te gooien. Gelukkig brak de zon door, bleef het droog en de sneeuw was ook zelfs binnen no time weg. Het was nog enigszins koud om zonder jas op de foto te gaan. Maar deze drie bikkels lieten zich niet uit het veld slaan.

Een beetje geduld had ik wel nodig voor de jongste bengel, een echte pretletter. De oudere zussen compenseerde dit ruimschoots: hun op de foto zetten was een eitje. En ook de jongste kreeg de smaak te pakken. Zeker toen ik haar beloofde dat ze aan het eind van de fotoshoot ook nog even gek mocht doen voor de camera.

Is het geen lekker stel?

Kinderfotografie Weesp
Kinderfotografie Weesp
Kinderfotografie Weesp
Kinderfotografie Weesp
Kinderfotografie Weesp
Kinderfotografie Weesp
Kinderfotografie Weesp


P.S. Ook interesse in kinderfotografie Weesp of omgeving? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.