MAN IN THE SPOTLIGHTS – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere

Goede voornemens: volgens mij hadden de ZZP-ers in Almere en omgeving die zeker dit jaar. Ook deze week mocht ik weer op pad om een mooie profielshoot te maken.

Dit keer van Carl, die graag mooie foto’s wilde voor zijn bedrijf iSupport Almere. En stiekem vond ik dat leuk. Want het grootste deel van de tijd heb ik gezinnen of kinderen voor de camera. Of vrouwen voor een profielshoot. Mannen staan daar toch minder om te springen kennelijk.

Carl wilde geen statige foto’s met een sjiek colbertje, maar gewoon Carl zoals hij is, zoals hij ook bij zijn klanten over de vloer komt. En aangezien ik zelf klant bij hem ben, wist ik dat dat geen probleem moest zijn. Hoewel hij het zelf nog wel spannend vond, was het vanaf foto 1 raak. Carl had 0 moeite met spontaan op de foto te gaan. En precies zoals ik hem ken.

Een toffe serie werd het dus zeker. En hieronder vind je mijn persoonlijke favorieten. Wil jij nu ook zo’n toffe profielfotoshoot? Houd mijn Facebook-pagina dan in de gaten, want er komt een leuke actie aan voor maart.

Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.