SCENARIOSCHRIJFSTER JEANINE IN THE SPOTLIGHTS – portretfotografie Blaricum

Portretfotografie Blaricum

Scenarioschrijfster Jeanine mailde mij begin dit jaar dat ze op zoek was naar een fotograaf voor nieuwe foto’s voor haar website. Ze had mijn portfolio uitgespit en had een duidelijke voorkeur voor bepaalde foto’s.

Tegenlicht was een belangrijk punt, evenals natuur. Ik besloot haar de hei tussen Blaricum & Huizen voor te stellen. Omdat het daar heel mooi is, maar ook een klein beetje tactisch. Als locatiefotograaf ben ik afhankelijk van het weer en dat is de laatste weken huilen met de pet op. Waar ik in 2014 in totaal 3x een fotoshoot heb moeten verzetten, heb ik begin dit jaar één fotoshoot al drie keer moeten verzetten. Door deze locatie te kiezen, had ik een uitvalmogelijkheid bij een kleine bui; dan zouden we gewoon een drankje drinken bij Restaurant de Tafelberg.

Dat bleek uiteindelijk niet nodig. Waar ‘s ochtends nog grote, maar snelle buien, het weerbeeld bepaalden, was het ‘s middags een en en al zon. Lucky Jeanine, want hierdoor konden we de foto’s maken die ze zo graag wilde. We besloten op vier plekken een mini-serie te schieten en samen zorgde dit voor een complete serie. Ik selecteerde een aantal van mijn favoriete voor je. Kijk je mee?

Via Google kwam ik bij Laura terecht. Haar portretfoto’s spraken mij direct aan door haar pure manier van fotograferen.
 Vrij snel na ons eerste contact had ik een afspraak met haar. De fotoshoot verliep heel ontspannen en professioneel. Ze weet goed gebruik te maken van het licht. Ik ben dan ook super blij met het resultaat en zeer tevreden over de service. Dank Laura! – Jeanine

Portretfotografie Blaricum, Jeanine
Portretfotografie Blaricum, Jeanine
Portretfotografie Blaricum, Jeanine


P.S. Wil jij ook zo’n mooie fotoshoot? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.