NOG STEEDS EEN PLAATJE – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere

Twee jaar geleden kwam Fabiana met haar man en twee schattige dochters bij mij voor een fotoshoot. Het is een reeks waar ik nog steeds bovengemiddeld blij van word als ik er naar kijk. Hoe leuk is het dan als mensen weer een fotoshoot willen boeken?

Eerder dit jaar kreeg ik mail van Fabiana: “Het is al weer twee jaar terug, het wordt weer tijd voor een nieuwe fotoshoot”. Al had ik geen tijd gehad meer dit jaar, dan had ik wel ergens tijd gemaakt. Dit gezin is zooo leuk!

Begin november stond de fotoshoot gepland en wat hadden we mazzel met het weer. Een najaarszonnetje, het tegenlicht waar ik zo dol op ben. En dan ook nog twee kleine meisjes in geweldige kleding. Inmiddels twee jaar ouder en op die leeftijd veranderen ze snel, maar direct herkenbaar voor mij. De oudste vond het opeens een stuk leuker dan toen, de jongste werd zich nu juist bewust van de camera en had wat meer tijd nodig. Een leuke uitdaging!

Ik denk dat de uitdaging geslaagd is. Er is weer een supertoffe serie uit voor gekomen, nog steeds is deze familie een plaatje om te zien. En Fabiana kan de lijstjes in haar gang allemaal vervangen. Nu alleen nog kiezen!

Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.