VERLIEFD OP IBIZA – reisfotografie Ibiza

Reisfotografie Ibiza

Na een zomer hard werken, was ik er hard aan toe: onze vakantie naar Ibiza. Al was het maar zes dagen. Met deze serie van reisfotografie Ibiza neem ik je graag mee langs het eiland waar ik verliefd op werd.

Hoewel… het eiland zelf is niet waar ik verliefd op werd. Het landschap is niet extreem anders dan die van andere Spaanse eilanden (waar ik vroeger veel kwam) en je vindt er – op wat geweldige stadjes en heel veel mooie baaien na – niet enorm veel bezienswaardigheden. Waar ik dan wel verliefd op werd? Op de vibes die er hier hangen.

Werkelijk iedereen is vrolijk, niets is te gek, alles kan, iedereen is relaxed en niemand maakt ruzie. Er is een hoge mate van tolerantie, iets waar we in ons land soms echt wat van kunnen leren. Geen opgefokte mensen in het verkeer, bediendes die eens niet chagrijnig kijken. Het is onmogelijk dat je hier niet compleet ontspant tijdens een vakantie.

Fototechnisch gezien niet mijn meest fotorijke vakantie. Ik blijf nu eenmaal dol op mens en dier en wat dat betreft was Zuid-Afrika vorig jaar natuurlijk een walhalla. De baaitjes van Ibiza zijn geweldig fotogeniek, maar oh wat vind ik dat moeilijk om net zo indrukwekkend vast te leggen. Geef mij maar mensen! En dus ging ik helemaal los op zondag, aan de baai van Benirràs. Hier komen trommelaars op zondagmiddag bij één terwijl locals en toeristen op het strand dansen en mojito’s drinken. Mojito’s die gelukkig een stuk goedkoper zijn dan in de hippe clubs, waar je zo € 16,- betaalt voor een cocktail.

Ondanks dat ik daar het meest los ga, hoop ik jullie met deze fotoserie toch een goede indruk geef van Ibiza. En wie mijn favoriete model is…. tja. Sorry schat!

Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Spanje
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza
Reisfotografie Ibiza

P.S. Ook zo’n toffe vakantie op Ibiza beleven? Wij vonden onze via Vakantie.nl.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

3 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.