STOER IN DE NATUUR – gezinsfotografie Almere

Gezinsfotografie Almere

Grote kans dat als je aan een stoere fotoshoot denkt, je meteen een stadse omgeving voor je ziet. Mis! Stoer kan prima in de natuur. Dat bewijst de fotosessie met Sandra, Camiel & Mauro.

Sandra wilde heel graag een loveshoot cadeau doen aan haar vriend & tegelijkertijd zijn zoontje bij de fotoshoot betrekken. En graag in een natuurrijke omgeving, zoals bos of strand. Of ik suggesties had. Maar natuurlijk! Ik legde haar een aantal locaties in Almere voor en uiteindelijk kwamen we terecht op deze toffe locatie in Almere-Buiten. Waar de scouting heeft gezorgd voor de juiste attributen; boomstammen, bruggetjes, stoere keien. Wat wil een fotograaf nog meer?

Uh… fijne modellen! En dat waren dit zeker. Waar sommige jongetjes van negen nog wel eens de houding hebben ‘Moet dat nou?’ genoot Mauro echt van de fotoshoot. En Camiel & Sandra hoefde ik nauwelijks instructies te geven. Gevolg? Een enorme serie voor geweldige foto’s en aan Sandra de moeilijke keuze om daar achteraf uit te kiezen.

En nu ook voor mij, voor deze blog. Een kleine selectie van deze stoere, maar liefdevolle sessie. Ik word er vrolijk van!

Ik wilde al zo lang een fotoshoot met zijn drieën, maar wilde absoluut geen standaard brave portretfoto’s. Laura voelde direct aan wat wij dan wel wilden en liet ons zelf meedenken en creatief zijn. Wij zijn van nature meer stoer dan braaf en dat kwam perfect tot uiting in de foto’s. Zelfs Mauro (9 jaar) vond het helemaal geweldig. – Sandra

Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.