COLLEGA-FOTOGRAAF VOOR DE CAMERA – portretfotografie Blaricum

Portretfotografie Blaricum

Collega-fotograaf en naamgenoot Laura was druk bezig met haar nieuwe website toen ze besefte dat daar eigenlijk ook nieuwe profielfoto’s op moesten. En dus boekte ze een fotoshoot bij mij. Altijd een uitdaging, een mede-fotograaf.

Op een zonnige vrijdagmorgen, met supermooi zacht liggen, troffen we elkaar op de hei bij Blaricum, waar we tussen de Schotse Hooglanders gingen fotograferen. Wat is het toch leuk om iemand met dezelfde passie te fotograferen, om samen te sparren over de foto’s. En wat is het leuk om te zien dat ik niet de enige fotograaf ben die zo kritisch is; op mezelf als model, maar ook op de foto’s die ik maak.

Een moeilijk model was Laura echter niet voor me: de ene stralende glimlach na de andere. Tussendoor nog even van kleding wisselen, en camera af en toe even om of juist af. Dat rolletje kaartje liep al snel vol en nog diezelfde avond kon ik Laura verblijden met een hoop mooie foto’s voor haar nieuwe website die diezelfde dag nog live ging.

Ik wilde graag nieuwe foto’s voor mijn eigen website, Shoots by Laura, en social media. Laura heeft mij op een hele relaxte manier weten te fotograferen, waarbij ze prachtig gebruik heeft gemaakt van het (tegen)licht. Ik ben erg blij met de foto’s, dank je wel Laura! – Laura

portretfotografie-blaricum-02
portretfotografie-blaricum-02
portretfotografie-blaricum-02
portretfotografie-blaricum-02
portretfotografie-blaricum-02
portretfotografie-blaricum-02

P.S. Ook interesse in portretfotografie Blaricum? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.