NOA & ELIN – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere, Noa & Elin

“Is kinderen fotograferen niet enorm moeilijk?’, wordt mij vaak gevraagd. Ik vind moeilijk een verkeerd woord, voor mij is het een uitdaging. Die ik enorm graag aan ga. Zo ook bij de zusjes Noa & Elin.

Tijdens fotoshoots merk ik vaak dat ouders het moeilijk vinden als kinderen niet meteen lachen. Ik reken voor een kinderfotografie-sessie met twee kindjes ca. een uur. Ik heb dus alle tijd om ze te leren kennen, zij hebben tijd om aan mij gewend te raken & uiteindelijk, uiteindelijk komen die lachende foto’s wel. Als ik mijn geduld maar niet verlies. En de ouders ook niet. Soms wil een kindje niet zo lachen, gaat het te geforceerd. In dat geval kan een niet-lachende foto soms mooier zijn.

Neem bijvoorbeeld de zusjes Elin & Noa. Er leek een kleine vloek te liggen op deze fotoshoot. Ik heb ondanks de vele regen weinig fotoshoots moeten verzetten voor de regen, maar hier leek het te blijven regenen. En dan werd ook nog een van de zusjes ziek. Maar na een paar keer verplaatsen was het dan zo ver; een fotoshoot op een speeilandje in Almere. Dat is wat anders dan een schoolfotograaf en stiekem ook een beetje eng. Want hoe kun je nu moeten lachen en hoe doe je dat?

Waar Noa meteen als een fotomodel voor de camera stond, was Elin terughoudend. Ze verkrampte haar kaken. Of ging gekke bekken trekken. Maar de aanhouder wint! Nadat het tijdens de fotoshoot opeens toch nog met bakken uit de hemel kwam en we een spelletje deden onder de huisjes en de naastgelegen bomen (droog!) kwam Elin los. En hadden we foto’s van beiden, inclusief dikke knuffels. Wat een feest!

Laura heeft onze meiden vrolijk en spontaan op de foto gezet terwijl ze normaal alleen gekke bekken trekken als er een camera aan komt. Dank je wel voor de prachtige foto’s! – Martin & Noëlle, ouders van Noa & Elin

Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin
Kinderfotografie Almere, Noa & Elin

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

2 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.