MARTIJN & RIANNE – loveshoot Almere

Loveshoot Almere, Rianne & Martijn

Als je aan Almere denkt, denk je ongetwijfeld niet meteen aan strand. Dat is er echter wel: het Almeerderstrand, waar o.a. de Libelle Zomerweek en festival ‘t Zand plaats vinden. Naast een goed festival-terrein is het ook nog eens een geweldige plek voor bijvoorbeeld familie- en loveshoots. Niet gek dus dat je deze zomer steeds meer foto’s van dit strand op mijn blog ziet.

Rianne, die een loveshoot cadeau deed aan haar vriend Martijn, koos ook voor het Almeerderstrand toen ik haar enkele locaties in Almere (ze komen zelf niet uit de omgeving) voorlegde. Ze had andere fotoshoots gezien op deze locatie en was om. Stiekem werd ik heel blij van deze keuze, want dit strand is ideaal in de zomer. Waar je aan de kust van Noord- en Zuid-Holland op zonnige dagen moet zoeken naar een plekje schaduw (altijd mooier om foto’s te maken) biedt dit strand uitkomst in de vorm van bomen. Daarnaast is het ook nog eens een strand waar je niet over de mensen struikelt. Zo fijn! Je kunt dus gewoon rustig fotograferen.

Op de dag van de fotoshoot was het overigens niet hoog zomer. Sterker nog: het leek er even op dat we de fotoshoot wegens regen moesten verzetten. Maar we besloten allen de gok te nemen en hadden mazzel: zodra we op de dijk uit de auto stapten, stopte de miezerregen. We kregen er zon & warmte voor terug (en ook vanwege de warmte is de schaduw zoooo fijn!). Eenmaal in de auto na afloop van de fotoshoot kreeg ik een ware plensbui op het raam. Lucky us!

“We zijn niet fotogeniek hoor”, zei Rianne in de eerste vijf minuten. Ik moet er ooit nog eens een artikel aan wijden; hoe vaak ik dit te horen krijg en hoe vaak dit echt totaal niet klopt… Ja, mensen zijn in het begin een beetje onwennig voor de camera, maar ik trek niet voor niets tot een uur uit voor een fotoshoot. En meestal is het na tien minuten dan ook gewoon prima & ontspannen. Zo ook bij Rianne & Martijn. En heb ik moeite moeten doen om die mooie glimlachen tevoorschijn te toveren? Geen moment!

We waren een beetje zenuwachtig voor de fotoshoot, maar bij Laura voelde het meteen goed. We zijn super blij met het eindresultaat! – Rianne & Martijn

Loveshoot Almere, Rianne & Martijn
Loveshoot Almere, Rianne & Martijn
Loveshoot Almere, Rianne & Martijn
Loveshoot Almere, Rianne & Martijn
Loveshoot Almere, Rianne & Martijn
Loveshoot Almere, Rianne & Martijn
Loveshoot Almere, Rianne & Martijn

Zie jij zo’n loveshoot op het Almeerderstrand of elders in Almere of omgeving wel zitten? Bekijk de mogelijkheden of mail naar info@perfectportret.nl.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.