OP HERHALING – gezinsfotografie Almere

Gezinsfotografie Almere

Toen ik begon als fotograaf vond ik het doodeng: onbekende mensen fotograferen. Natuurlijk raakte ik daar aan gewend, en nu zie ik het als uitdaging. Toch is lang niet elke klant meer een onbekende. Margot & David boekten onlangs hun vierde fotoshoot bij me.

April vorig jaar legde ik hun gezin al vast; toen nog met zijn drietjes. Niet veel later werd Liam één jaar, tijd voor een cakesmash fotoshoot. En toen kreeg Liam een broertje: ook Tobin moest natuurlijk vastgelegd worden tijdens een newbornshoot. Nu Tobin kan zitten werd het tijd om het complete gezin vast te leggen.

Locatie: Almeerderstrand. Een locatie die mijn klanten steeds vaker kiezen en waar ik heel erg blij van word. Mooie bomen, waardoor ik schaduw kan creëren op zonnige dagen. En dat was deze dag maar goed ook… Daarnaast is niets fijner dan kleine kindjes met blote voeten op een zomerse manier vast te leggen. Liam moest wel even wennen aan dat zand tussen zijn tenen, maar al snel vond hij het goed. Sterker nog: liever rende hij heen en weer dan dat hij netjes voor de camera bleef zitten.

Laat dat nu net zijn waarom ik kinderfotografie zo geweldig vind: ze laten zich niets vertellen en zijn zo mogelijk nog eigenwijzer dan ik. Ik ga deze uitdaging graag aan. Om vervolgens achter mijn computer een big smile te krijgen omdat het weer is gelukt. Wat vind jij?

Het zijn weer foto’s geworden waar we heel blij mee zijn! Laura heeft snel het vertrouwen gewonnen van beide jongens, was geduldig en heeft de tijd genomen. Dat is te zien op de foto’s. Liam wilde liever spelen dan stil zitten, ook dat was geen probleem. Met Laura’s ideeën zijn het toch mooie, leuke foto’s geworden.

Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere

Ook interesse in gezinsfotografie Almere e.o.?

Wil jij ook zo’n spontane, zomerse fotoshoot van jouw gezin? Bekijk alle mogelijkheden of mail naar info@perfectportret.nl.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.