EIGENWIJZE TARA – huisdierenfotografie Almere

Huisdierenfotografie Almere, Tara

Ben je gewend dat ik hier baby’s, kinderen & families show? Binnenkort zul je hier ook meer huisdieren voorbij zien komen. En Tara bijt de spits af.

Tussen 2010 en nu konden huisdiereigenaren terecht op Fotovanjouwhuisdier.nl. De website is er (nu) nog wel, maar zal binnenkort helemaal overgaan in deze website. Het is gewoon praktischer gebleken om het één plek te doen. En stiekem vind ik het wel leuk dat ik dan meer met jullie kan delen. Anders hadden jullie nu deze snoezige foto’s van Tara gemist.

Het baasje van Tara mailde me dat ze graag wat mooie foto’s wilde van Tara (2). We besloten dit niet binnen te doen, maar in de achtertuin. Op een zonnige avond. Net als kinderen laten ook katten zich niet even vertellen wat ze moeten doen. Sterker nog: de pedagogisch totaal onverantwoorde trucjes die ik normaal uithaal (“Als je nu nog even op de foto gaat, krijg je straks een snoepje”) werken niet bij katten. Tara mooi zittend op de foto, was een flinke uitdaging. Liggen kon ze echter als de beste.

Toch was het allesbehalve een moeilijke fotoshoot, Tara is gewoon te fotogeniek! Kijk je mee?

Huisdierenfotografie Almere, Tara
Huisdierenfotografie Almere, Tara
Huisdierenfotografie Almere, Tara
Huisdierenfotografie Almere, Tara
Huisdierenfotografie Almere, Tara
Huisdierenfotografie Almere, Tara

P.S. Ook interesse in huisdierenfotografie Almere e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.