JOUW MOOISTE VAKANTIEFOTO’S PROFESSIONEEL AFDRUKKEN – fotografietips

Professioneel afdrukken

Kijk jij na je vakantie ook met weemoed terug naar de mooie foto’s die je hebt gemaakt gedurende je reis? Word je instant vrolijk bij het zien van die ene foto van die mooie baai, je kindje aan het strand of straatbeeld van dat pittoreske dorpje? Dan heb ik wat leuks voor je!

Het zal je vast herkenbaar voorkomen: je komt thuis, je haalt de foto’s van je camera en zet ze op Facebook. Als je verstandig bent, maak je een back-up. Maar dan… tijd om af te drukken? Of een foto-album te maken? Misschien een canvas voor aan de muur?

En dan ben je een half jaar verder. Want zodra je terug komt van vakantie word je direct weer meegezogen in de drukte van het dagelijkse leven. Geen tijd meer om uit te zoeken waar je je afdrukken of andere producten kunt bestellen.

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

Als je als consument online gaat zoeken naar fotoservices dan vind je een groot aanbod. Zo groot dat je door bomen het bos niet meer ziet. De prijzen worden steeds lager, want ze moeten allemaal met elkaar concurreren. Maar dat maakt ook dat je nooit weet hoe jouw afdruk of product door de brievenbus komt. Misschien is je afdruk wel veel geler dan dat de foto eigenlijk was, of zit er teveel contrast in door gebruik van verkeerd inkt.

De beste kwaliteit voor een lage prijs

Maar ja, die dure afdrukken van een fotozaak zijn ook zoiets. En bij een vaklab afdrukken is als consument onmogelijk. Tenzij… Stop met zoeken! Dat heb ik dit jaar al voor je gedaan…

Je nu via onderstaande button jouw vakantiefoto’s professioneel afdrukken en producten bestellen bij het vaklaboratorium waar ik mee samenwerk. Gegarandeerd goede afdrukken en ook nog eens enorm consumentvriendelijke prijzen. Betere afdrukken en producten krijg je niet voor dit geld! (ja, er blijven goedkopere aanbieders, maar leg eens twee afdrukken naast elkaar)

Wat kun je allemaal bestellen?

Foto-afdrukken, foto’s achter plexiglas, dibond, foto’s op hout, foto’s op canvas, image box met je favoriete foto’s, fine art posters, foto-kalenders, telefoonhoesjes, fotoboeken, fotomagazines en nog veel meer… Je kunt het allemaal professioneel afdrukken via deze service.

Hoe werkt deze bestelservice?

Ga naar mijn bestelpagina (die voor klanten is, maar voor nu dus ook voor jou als bezoeker) en upload via de speciale button jouw vakantiefoto’s (of later andere foto’s). Bevestig de selectie van de gekozen foto’s. Binnen enkele minuten ontvang je een mail met een link naar de voor jou gemaakte webstore. Blader door de producten en kies jouw favoriete producten uit, bepaal vervolgens welke foto’s je hiervoor wilt gebruiken.

Alle voordelen op een rij

  • Geen fotozaak of vaklaboratorium meer nodig voor de mooiste afdrukken
  • Één plek voor al je fotoproducten, geen dubbele verzendkosten
  • Maar bovenal: een hoge kwaliteit voor een lage prijs


Wat houd je nog tegen? Gebruik de onderstaande bestelknop, nu of later, en binnenkort hangt jouw favoriete vakantiefoto aan de muur, of kun je iedereen trots je foto-album laten zien. Zoals ik dan nu eindelijk een album ga maken van mijn Zuid-Afrika foto’s. Speciaal voor jullie maakte ik daarvan ook vast een kleine selectie hieronder.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.