ZOMERSE FOTOSHOOT OP LOCATIE – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere - Zomerse fotoshoot

Afgelopen maand werd Josine 17 jaar. Voor haar verjaardag kreeg ze een zomerse fotoshoot cadeau van haar ouders. Stiekem was ik een beetje jaloers, wat had ik dat graag gewild op die leeftijd…

Hoewel ik als fotograaf alle segmenten van portretfotografie doe – van pasgeboren baby’s tot oma’s – zijn de meeste klanten die hun weg naar mij weten te vinden gezinnen. Of ouders die mooie foto’s willen van hun kinderen, maar zelf niet per sé op de foto hoeven. Jonge meiden komen minder vaak voor en dat maakte dat ik enorm uitkeek naar deze fotoshoot.

Na een regenachtige week met veel geduimdraai, scheen op de geplande vrijdag de zon volop. Zo volop dat we besloten van locatie te wisselen. Eentje waar meer schaduw was en waardoor Josine beter tot haar recht kwam. Met de zon in haar rug, en achter de boom maakten we een volledige serie. Veel moeite hoefde ik er niet voor te doen. Josine lachte breeduit zonder ook maar enige instructie te geven. Met haar mooie jurk (ook al zo jaloers) poseerde ze als een waar model (en haar moeder deed ook nog even mee).

I love it! Wat vind jij van deze zomerse fotoshoot?

Zomerse fotoshoot - Josine
Zomerse fotoshoot - Josine
Zomerse fotoshoot - Josine
Zomerse fotoshoot - Josine
Zomerse fotoshoot - Josine

Ook zo’n zomerse fotoshoot boeken?

Wat ik het meest geweldig vind aan de zomer? De avonden vol mooi lucht, momenten waarop ik er het liefst op uit trek met mijn camera en een ‘model’. Wil jij mij een plezier doen? Boek dan nu een zomerse fotoshoot op een doordeweekse avond. Dan doe ik jou een plezier en krijg je 10% korting (geldig t/m 15 augustus). Interesse? Mail naar info@perfectportret.nl.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.