OUDE BEKENDEN VOOR DE CAMERA – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere

Sinds ik ben begonnen met fotograferen heb ik niet alleen veel familie & vrienden op de foto gezet, ik heb ook heel veel oude bekenden opnieuw gezien. Die mij toevallig via internet vonden. Zo ook mijn middelbare schoolvriendin Mariska.

Ik krijg een aanvraag van haar zus. De naam doet een belletje rinkelen. Had Mariska geen zus die zo heette? Ik besluit de vraag te stellen. “Wat leuk! Ik laat Mariska je even bellen voor een afspraak.” En zo komt het dat ik Mariska, wiens stem ik 17 jaar niet heb gehoord, een dag later aan de lijn heb. Ze willen haar ouders voor hun huwelijksjubileum een fotoshoot cadeau geven met de kinderen en kleinkinderen.

Helaas moeten we de fotoshoot verplaatsen wegens waterpokken van één van de drie kleinkinderen, en het weerzien wordt even uitgesteld. Op Hemelvaartsdag treffen we elkaar opnieuw. Het is guur weer, met hier en daar een druppel regen. Maar dat mag de pret niet drukken. Haar ouders stralen, de kindjes doen het leuk op de foto. Een geslaagde familie-fotoshoot op Stadslandgoed de Kemphaan. Zie hieronder een kleine selectie.

En Mariska? Die is geen steek veranderd, alleen een man en twee kinderen rijker.

Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Groepsfotografie Almere
Groepsfotografie Almere
Groepsfotografie Almere

Ook interesse in familiefotografie Almere e.o.?

Wil jij ook zo’n mooie fotoshoot van jouw familie? Bekijk de mogelijkheden en prijzen of neem direct contact met mij op via info@perfectportret.nl zodat we een afspraak kunnen inplannen en mogelijke locaties in Almere kunnen doornemen. Woon je buiten Almere? Ik reis het hele land door voor fotoshoots op locatie.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.