BROERTJES ONDER ELKAAR – dierenfotografie op locatie

dierenfotografie-soest-top

Toen fotograferen nog een hobby was, nam ik elk vrij moment mijn camera mee. Tegenwoordig is dat anders, ook ik wil af en toe vrij hebben. Het foto’s maken kost niet eens het meeste tijd, maar je moet ook alles weer bewerken. Privé gaat mijn camera vooral nog mee op reis en heel heel soms maak ik een uitzondering. Zoals gisteren, op mijn vrije zondag.

“Een beetje last minute, maar hebben jullie zin om zondag te gaan wandelen?”, werd mij via de app als vraag gesteld. De vraag kwam van de baasjes van het broertje van onze pup Boaz. In decemer is het hele nest (8 pups) verspreid over acht stellen/gezinnen en met één stel hebben we contact sindsdien. Het is zo leuk (en soms ook geruststellend) als je merkt dat je dezelfde dingen meemaakt. En tegen dezelfde problemen aan loopt. Van een wandeling was het nog niet gekomen. Tot gisteren dus…

Ik had meteen besloten dat mijn camera nu wel mee moest. Ik stuurde regelmatig foto’s van Boaz via Whatsapp en keer op keer vonden ze het zulke mooie foto’s. Oké, die wilde ik dus ook regelen voor hen: een mooie foto van hen drieën (check, gelukt!). En ik wilde Boaz en Tommy (zo heet zijn broertje) samen op de foto te zetten. Al leek me dat, Boaz kennende, een flinke uitdaging. Boaz blijft namelijk maar spelen als hij honden ziet, dus ze rustig naast elkaar zetten leek me bijna een mission impossible.

Maar dat had ik goed mis. Boaz & Tommy was anders. Hier hoefde Boaz niet te bewijzen dat hij het baasje was, dat hij de langste adem had. Natuurlijk speelden ze met elkaar en rolden ze alle kanten op in het zand van de Soesterduinen. Maar ze liepen ook gewoon rustig naast elkaar. Of Boaz gaf Tommy likjes. En we kregen ze dus zelfs zittend en liggend stil op de foto. Zijn ze niet lief samen?

Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie
Dierenfotografie op locatie

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.