ZONNIGE ZATERDAG IN HET BOS – gezinsfotografie Baarn

Gezinsfotografie Baarn

Al in maart mailde Linda mij, of we een fotoshoot konden inplannen als verrassing voor haar vriend. Een fotoshoot van haar vriend, diens zoontje en haarzelf. In de bossen van Baarn. Leuk! De fotoshoot werd begin mei gepland en wow, het leek wel zomer!

Een nieuw stukje Baarnse bossen voor mij, om de hoek van Eethuys-Café ‘De Generaal’, vind je de Kom. Een grote open plek midden in het bos, met een aangelegd meer en dito trappetjes. Deze trappetjes en de boslaantjes erom heen werden uiteindelijk het decor van deze frisse en bovenal gezellige fotoshoot. Want de kleine man kan niet snel 10 minuten stil zitten en wil vooral rennen. En spelen.

Gelukkig is daar alle ruimte voor in een familie-fotoshoot en dat is uiteindelijk ook waarom ik voor fotografie op locatie heb gekozen. In een studio is het allemaal veel strakker en stijver voor een kind en dat levert in mijn ogen niet altijd het beste resultaat op. Dat is anders als je kinderen gewoon hun gang laat gaan. Dan krijg je uiteindelijk wel lachende, niet-verveelde koppies op de foto. Zie hieronder het resultaat.

Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn
Gezinsfotografie Baarn

P.S. Ook interesse in portret- en/of gezinsfotografie Baarn? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.