EEN DOSIS PROFIELFOTO’S – portretfotografie Hoofddorp

Hoewel ik voornamelijk werk in opdracht van particulieren, die foto’s willen van hun kinderen/zichzelf/trouwdag, word ik ook wel eens gevraagd voor een commerciële opdracht. In dit geval eentje dichtbij het vuur.

Ik ben niet alleen fotograaf, ik werk sinds 12 jaar voor Sanoma, het grootste media-bedrijf van Nederland. De medewerkers van een afdeling die tot mijn cluster behoort, wilden graag allen een mooie profielfoto. In dezelfde stijl, zodat deze niet alleen op LinkedIn en andere social media gebruikt konden worden, maar ook voor bijvoorbeeld (externe) prestaties. En natuurlijk zeg ik daar geen ‘nee’ tegen. Ik heb immers de leukste collega’s, die ik graag mooi vastleg.

Hieronder een kleine selectie van hun nieuwe profielfoto’s. Daar kun je wel mee voor de dag komen, toch?

Profielfoto's portretfotografie Hoofddorp
Profielfoto's portretfotografie Hoofddorp
Profielfoto's portretfotografie Hoofddorp
Profielfoto's portretfotografie Hoofddorp
Profielfoto's portretfotografie Hoofddorp

 

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

  1. door Juudith op 15/05/2014  13:57 Beantwoorden

    Ooh leuk zeg! ze zien er mooi uit!

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.