KLEINE TOBIN – newbornfotografie Almere

Newbornfotografie Almere

Toen ik net startte met mijn bedrijf waren fotoshoots best eng. Opeens niet meer fotograferen voor vrienden en familie, maar voor onbekenden. Dat enge is nu weg, maar newbornfotografie blijft altijd spannend. Zo’n klein wezentje, nog zonder ritme, dat geheel zijn eigen gang gaat. Het is dus altijd een beetje afwachten hoe het verloopt!

Aan Tobin had ik geen baby kind. Hij kwam twee weken te vroeg, maar klein…? Nee, een lange man. Met een heel lieve, grote, trotse broer: Liam. Hem had ik al twee keer eerder op de foto gezet, onder andere voor zijn eerste verjaardag. Tobin was al net zo fotogeniek als zijn grote broer.

Alleen over zijn ogen kon ik niet oordelen, die hield hij twee uur lang dicht. Dat werden dus veel foto’s van een slapende, maar oh zo lieve Tobin van slechts drie dagen uit. Liam kwam ook af en toe om een hoekje kijken. Maar echt poseren? Nee, dat liet hij liever aan zijn kleine broertje over.

Newbornfotografie Almere
Newbornfotografie Almere
Newbornfotografie Almere
Newbornfotografie Almere
Newbornfotografie Almere

P.S. Ook geïnteresseerd in newbornfotografie Almere e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.