IK BEN TWEE, DUS IK ZEG NEE – kinderfotografie Huizen

Kinderfotografie Huizen

“Ik ben twee, dus ik zeg nee”. Het klopt echt, als ik af mag gaan op de fotoshoots met de tweejarigen die ik heb gehad. Sven, die samen met zijn broer Tygo op de foto ging, was daar een goed voorbeeld van.

Begin oktober had ik een fotoshoot met de broertjes Tygo & Sven op de hei tussen Huizen & Bussum, een van mijn favoriete locaties van dit moment vanwege de najaarskleuren. Koud was het nog niet echt, en dus konden de mannetjes hun jas uit en in stoere kleren op de foto. Met

Tygo was ik meteen dikke maatjes, maar zijn broertje Sven die moest even los komen. En die wilde vooral heel erg veel, behalve voor de camera lachen.

Geen probleem! Ik buig om en beweeg met hem mee. Ik maak een geintje en spreek af met zijn grote broer dat hij me helpt. Eerlijk is eerlijk, ik had veel geduld met Sven nodig, ik voelde me alsof ik een marathon had gelopen. Maar zeg nu zelf, dat zie je niet aan de foto’s toch? Twee mooie modelletjes in de dop!

We vonden de fotoshoot erg leuk zaterdag. Je hebt veel indruk gemaakt bij Tygo, hij heeft steeds over je. En hij vraagt wanneer je de foto’s komt brengen en of je dan ook blijft eten… – Claudia, moeder van Sven & Tygo

Kinderfotografie Huizen
Kinderfotografie Huizen
Kinderfotografie Huizen
Kinderfotografie Huizen
Kinderfotografie Huizen

P.S. Ook interesse in kinderfotografie Huizen e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.