PLEZIER OP DE KEMPHAAN – familiefotografie Almere

https://www.perfectportret.nl/2013/10/19/kinderfotografie-huizen-st/

Stadslandgoed de Kemphaan: misschien wel een van mijn favoriete locaties voor familiefotografie in Almere. Zeker in de zomer als de kinderen lekker aan het water kunnen spelen!

De zomer: het lijkt al weer even geleden. Maar door mijn vakantie in september – ik reisde drie weken rond in Zuid-Afrika en uiteraard volgen die foto’s hier ook nog – loop ik achter met het bloggen van de vele zomerse sessies. Dan houden we hier de zomer er nog maar even in toch?

Mark & Mariken kregen van vrienden en familie-fotoshoot voor hun verjaardag. Samen met hun drie kinderen sprak ik met hen af op een zomerse avond. In de zomer geef ik de voorkeur aan de avonduren, omdat het licht dan zachter is en lager staat. Ik kan dan ook mooi met tegenlicht spelen. Je ziet dat ook in deze serie terug.

De meiden moesten even loskomen, maar de kleine man is een ware charmeur en giechelde wat af voor de camera. Toen ook de meiden los waren gekomen, klikte ik de ene na de andere leuke foto. Je zou maar gezegend zijn met drie van zulke leuke kinderen! Uiteraard was er ook tijd voor een familiefoto en gingen Mark & Mariken ook samen nog op de foto. Een complete serie was het resultaat en hieronder vind je een kleine selectie.

Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan
Familiefotografie Almere, Kemphaan

P.S. Ook interesse in zo’n spontane familie-fotoshoot? Bekijk de mogelijkheden.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.