NATHALIE & ERIK – loveshoot Almere

Loveshoot Almere, Kemphaan

Twee jaar geleden leerde ik Nathalie kennen op de bruiloft van haar schoonzus. Ze bleef me trouw volgen en zei altijd: “Ooit kom er een shoot van Erik en mij!”

Pas geleden kreeg ik een mail van haar:

Zoals je misschien al weet hebben Erik en ik sinds een maand een eigen huisje, eindelijk na al die jaren wachten. We zijn nog volop aan het klussen. Tijdens een van mijn klusmomenten alleen in het huis bedacht ik mij dat ik het leuk zou vinden om mooie foto’s van mij en Erik te hebben die we ergens op een mooie plek in het huis kunnen ophangen. En wie zou daarvoor de meeste geschikte fotografe zijn….. jij natuurlijk!”

Erik wist van niets, ook onderweg naar Almere wist hij nog niet dat hem een loveshoot te wachten stond. Maar op de parkeerplaats van Stadslandgoed de Kemphaan, waar de fotoshoot plaats zou vinden, herkende hij me al snel. Blij verrast!

Het weer zat mee, mijn modellen zaten mee (want wat heeft Nathalie een mooie houding door haar danshobby), de omgeving zat mee. 100% geslaagde loveshoot!

Ik ben benieuwd welke foto, of foto’s, er binnenkort aan de muur prijken in hun nieuwe huis.

Loveshoot Almere, Kemphaan
Loveshoot Almere, Kemphaan
Loveshoot Almere, Kemphaan
Loveshoot Almere, Kemphaan
Loveshoot Almere, Kemphaan

Bekijk de mogelijkheden voor een loveshoot Almere >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.