IN DE HERKANSING – familiefotografie Blaricum

Familiefotografie Blaricum

“Maar wat als het regent?”, een terechte vraag die ik van veel klanten krijg als ze horen dat ik alleen op buitenlocaties fotografeer. “We houden contact voorafgaand aan de fotoshoot en verzetten hem wanneer mogelijk”.

Naast dit antwoord, stuur ik altijd nog een linkje naar mijn FAQ, waar je het volgende kunt lezen:

Bij regen – uitgezonderd motregen en een enkel spatje – wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst. Dit geldt ook bij onweer en zware storm. Bewolking en herfstachtig weer zonder regen is geen reden tot verplaatsing. Met dit weer kunnen er net zulke mooie foto’s worden gemaakt.

Bij de fotoshoot met Susan en haar gezin was er geen vuiltje aan de lucht. Zo’n 24 uur van tevoren had ik via Weather Pro (ik zweer bij deze app) gecheckt en het zou droog blijven. Stom, ik had het die avond nog extra kunnen checken, maar ik was een bruiloft aan het vastleggen. De volgende morgen in de auto onderweg naar Huizen kreeg ik een paar spatjes op het voorruit. Geen reden tot paniek.

Aangekomen bij de parkeerplaats van de heide stel ik me voor aan het hele gezin, inclusief Tijmen, die meteen mijn hart steelt. Helaas zijn de weersgoden ons niet gunstig gezind. We zijn nog geen vijf minuten bezig als het met bakken uit de hemel komt. Voor het eerst in mijn fotografen-bestaan las ik de fotoshoot af om meteen een nieuwe datum te prikken.

Anderhalve week later staan we op dezelfde plek. Bij een beetje bewolkt, maar zacht avondlicht. En het is droog! De kinderen zijn goed gemutst en Tijmen rent lekker rond. Rustig zitten is een hele uitdaging, maar dat zorgt in mijn ogen voor de leukere, spontane familiefoto’s. Terwijl zusje Isa rustig speelt met de grassprietjes. Als dit geen familiegeluk is….?

Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum
Familiefotografie Blaricum

Interesse in familiefotografie Huizen? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.