FAMILYFUN OP HET STRAND – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere

Ik zal nooit iemand voortrekken, maar met sommige klanten heb je nu eenmaal meer. Omdat ze regelmatig terugkomen. Zoals Marian met haar kinderen en kleinkinderen.

Ik leerde Marian’s dochter Nienke zo’n twee jaar terug kennen, toen ik haar dochter Anouk (toen zes maanden) fotografeerde. Niet veel later verwachtte broer Thijs en zijn vrouw Marloes hun eerste kindje. Ik legde de zwangerschap vast en toen Koen was geboren, werd ik ook weer uitgenodigd met mijn camera. Toen Nienke het jaar daarop ten huwelijk werd gevraagd, wilde ze er niemand anders bij dan mij (bloos) en dus legde ik ook hun mooiste dag vast. En onlangs kwam het verzoek van ‘oma’ Marian: ze wilde graag een fotoshoot van haar samen met de kinderen en kleinkinderen.

Op een nog wat koude meizondag – maar de zon kwam wel tevoorschijn! – ontmoette ik ze in de havenkom in Almere-Haven, vanwaar we na het strandje liepen even verderop. En probeer dan maar eens van die twee doerakjes in toom te houden. Nog voor de kleding heel erg vies werd, had ik ze gelukkig al goed op de foto gezet. Anouk even eigenwijs als altijd en Koen’s blauwe ogen zijn simpelweg om voor te smelten.

Hoewel kinderen tijdens zo’n fotoshoot altijd het meeste aandacht krijgen – ze hebben simpelweg meer tijd nodig én ouders willen het liefst die mooie foto’s van hun kroost – werd ook de rest niet vergeten. Marian wilde heel graag een mooi portret van zichzelf en dat werd geregeld. Samen met dochter Lisa had ze ook de grootste lol voor de camera en ook de losse gezinnen moesten natuurlijk op de foto. En de totale groep!

We eindigden uiteindelijk weer in de havenkom, waar we op de steigers nog wat foto’s maakten. En zo kwam het dat deze lieve familie er weer een heel mooie reeks bij heeft voor het familie-album.

Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere
Familiefotografie Almere

Meer over familiefotografie Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.