BLAUWE OGEN! – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Vanaf het moment dat Anna me de eerste keer aankeek met haar grote blauwe ogen wist ik dat het goed kwam. Helemaal toen ze ook nog eens direct begon te lachen.

Ik ben dol op sprekende ogen, een blik vast leggen. Dat is ook uiteindelijk de reden dat ik voor portretfotografie heb gekozen en geen natuurfotografie. Ik wil emotie, of dat nu blijdschap is van een klein meisje als Anna, of een traantje bij de moeder van de bruid. Of een knuffel van een verliefd stel.

Bij Anna – die met haar ouders vanuit Utrecht naar Almere afreisden voor een fotoshoot – hoefde ik in elk geval niet bang te zijn dat er geen vrolijkheid in de fotoshoot zou komen. Binnen vijf minuten spatten er foto’s met mooie blauwe kijkers van mijn scherm. Als je haar riep, keek ze je breedlachend aan. Ook met papa en mama wilde ze op de foto, geen probleem!

Ideaal toch, zo’n supermodel?

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.