JOY IS TERUG – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Stiekem vind ik het heel leuk: het feit dat er moeders zijn die tijdens hun ontbijt op Moederdag een foto van mij cadeau kregen. Een van de gelukkigen was mijn vriendin Debbie. Zonder dat ze het wist zette ik haar dochter Joy onlangs tijjdens een inimini-fotoshoot op de foto.

In 2011 zette ik Joy ook al in dezelfde speeltuin op de foto. Ik vond het erg leuk om de fotoshoot hier weer te doen, want dan kon je duidelijk een verschil zien. Ik fluisterde Joy in dat ze niets tegen mama mocht zeggen. Ook niet over dat ze ons konijn had geaaid of de vissen had gevoerd. Een flinke opgave voor een meisje van nog geen vier!

Ze hield keurig haar mond, totdat… haar moeder die avond een foto van mij liet zien: “He, daar waren we nog vanochtend.” Stiekem was de verrassing er dus een klein beetje af, maar Debbie was niet minder blij met de canvas die zij kreeg van haar vriend en een gaaf telefoonhoesje met haar dochter erop.

Omdat ik vind dat ze een topmoeder is, gaf ik haar die avond ook nog een extra cadeautje: twee mooie fotoblokken. Debbie’s Moederdag was geslaagd.

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

P.S. Ben jij ook zo’n moeder die graag zulke mooie foto’s wil van haar kind(eren)? Mail naar info@perfectportret.nl voor meer informatie, of ga naar de prijzenpagina.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.