HET IS LENTE! – natuurfotografie Almere

Natuurfotografie Almere, Bloesem

Heb jij net als ik de lente in je bol? Dat je vrolijk wordt van de bloesems die (nog even) in bloei zijn? Dat je ‘s ochtends veel makkelijker je bed uit springt door de fluitende vogeltjes? Ja? Dan word je ongetwijfeld ook vrolijk van onderstaande foto’s.

Ik ben een mensen-mens pur sang. Een mensen-fotograaf. Ik word vrolijk van schaterlachende kinderen, van verliefde stelletjes, van tieners die voor 1 dag model willen zijn. Alles waar menselijke emotie bij komt kijken. Zoals die ene traan op een bruiloft.

Met natuurfotografie heb ik een stuk minder, door minder emotie. De enige keren dat ik toe kom aan natuurfotografie is op reis. Afhankelijk van de bestemming uiteraard. Toch toog ik er anderhalve week geleden op uit in mijn eigen woonplaats, Almere, voor natuurfotografie. Die mooie bloesems kon ik toch niet links laten liggen?

Natuurfotografie Almere, bloesem
Natuurfotografie Almere, bloesem

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.