BART & WILLIANNE – loveshoot Almere

Loveshoot Almere

In juni gaan ze trouwen: Bart & Willianne. Vorig jaar benaderden ze mij via Foto van jouw bruiloft. Of ik hun grote dag wilde vastleggen. Uiteraard! En voor hun trouwkaartje wilde ze graag een mooie foto. Ook dat was natuurlijk geen probleem. Op naar een loveshoot!

Almere was de locatie voor deze fotoshoot, op één van de eerste zonnige dagen (finally!) in april. Het was voor het toekomstige bruidspaar even zoeken naar het enige strand in Almere. Zelf wist ik het als Almeerder te vinden, al had ik er niet eerdere gefotografeerd. Zonde! Met de bomen her en der verspreid over het strand heb je ook als de zon fel aan de hemel staat veel mogelijkheden.

In de schaduw van één van de vele bomen hadden we het niet alleen over de voorbereidingen van hun grote dag, ik pakte ook direct mijn nieuwe – en nu al favoriete lens – om dit gelukkige stel vast te leggen. Zonder enige moeite kwamen ze spontaan en los op de foto en na 10 minuten wist ik al dat niet alleen dit een toffe fotoshoot zou worden, maar dat het ook met die trouwdag wel goed zat.

Omdat de fotoshoot zooo leuk was besloot ik samen met Bart & Willianne nog even naar de dijk te gaan, om daar tussen het riet en de Schotse Hooglanders wat extra liefdevolle plaatjes te maken.

Hieronder vind je een kleine selectie. En de bovenste? Die prijkt inmiddels op een mooie trouwkaart!

Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere
Loveshoot Almere

Interesse in een loveshoot Almere? Bekijk hier de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.