FOTOSHOOT IN DE STAD – zwangerschapsfotografie Almere

Zwangerschapsfotografie Almere

Herinner je je die toffe – al zeg ik het zelf – ’24 dagen feest’-actie van december nog? Roanda was een van de gelukkig winnaars. En dus ging ik begin maart met haar op stap voor een toffe zwangerschapsshoot in Almere.

Het weer zat die ochtend niet echt mee. Roanda kwam onderweg van Den Bosch naar Almere in een plensbui en zag de bui al letterlijk hangen. Ik reed van zonnig Almere-Buiten na miezerig Almere-Stad. Gelukkig bleef het bij miezeren. Met een vuilniszak – probeer hem maar eens te ontdekken op de foto, we hebben ons best gedaan – gingen we op pad naar mooie (en rustige, want koopzondag) plekjes om haar buik mooi op de foto te zetten.

Net op tijd, bleek later. Want zoon Florian, van wie ik door de fotoshoot (zie onder) al de naam wist, besloot eigenwijs wat eerder op de wereld te komen. Gelukkig maken moeder en zoon het goed. En heeft Roanda een geweldige herinnering aan haar zwangerschap.

Roanda & Albert, nogmaals gefeliciteerd met jullie zoon!

Zwangerschapsfotografie Almere
Zwangerschapsfotografie Almere
Zwangerschapsfotografie Almere
Ook interesse in zwangerschapsfotografie Almere? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.