RUSTIGE JAÏRO – newbornfotografie Amsterdam

Newbornfotografie Amsterdam

Geen enkele fotoshoots is hetzelfde en al helemaal niets als het aankomt op newbornfotografie. Je kunt het allemaal zo leuk bedenken van tevoren, zo’n pasgeboren baby’tje laat zich niets zeggen. Maar… als ze allemaal zo rustig zouden zijn als Jaïro dan zouden ze het leven van een newbornfotograaf een stuk eenvoudiger maken.

Vorige week zondag reed ik naar Amsterdam voor de newbornfotografie van dit schattige mannetje. Het was ijs- en ijskoud, maar in tegenstelling tot mijn andere fotoshoots maakt dat bij newbornfotografie niet uit. Wel is het een must dat het warm is binnen, want baby’tjes kunnen hun temperatuur nog niet zo goed vasthouden. Voor newbornfotografie ga ik dan ook altijd gewapend met een klein kacheltje op pad. En met een zitzak, kleedjes, doeken en meer. Als een soort pakezel kwam ik dan ook aan bij de moeder van Jaïro die vol trots haar zoon liet zien.

En die onwijs uit keek naar deze fotoshoot en hoopte dat hij mee zou werken. “Ik wil wel foto’s zonder kleertjes, maar dat vindt hij nooit fijn”, zei ze nog. Zorgen om niets, want met mijn kacheltje erbij gaf Jaïro geen kick. En met het monotone zoemende geluid van datzelfde kacheltje sliep hij 2,5 uur lang aan een stuk door in het zonnetje in de grote serre waar ik hem op de foto zette.

En doordat hij geen kick gaf, kon ik hem niet alleen op zijn buik leggen (waarna hij meteen in de perfecte houding ging liggen), ik had ook rustig de tijd om zijn kleine teentjes, zijn bos met haar en zijn vingertjes vast te leggen. Eenmaal klaar sliep Jaïro net zo hard weer verder. Een ideaal model!

Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam

P.S. Ook interesse in newbornfotografie Amsterdam e.o.? Reserveer niet te laat! Een newbornshoot is niet in te plannen. Om al mijn klanten flexibiliteit te kunnen bieden neem ik daarom een maximum aantal newbornshoots per maand aan.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.