BROERTJES IN THE SPOTLIGHTS – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Hoewel ik eigenlijk alleen op buitenlocaties fotografeer, heb ik enkele uitzonderingen. Newbornfotografie uiteraard. Maar ook kindjes van ongeveer een half jaar in de winter. Want dan is op een picknickkleedje in het park toch even wat te koud. En dus bezocht ik deze twee schattige broertjes (bijna 5 jaar en 8 maanden) aan huis.

Het is wel altijd een risico: ik ben geen flits-fotograaf en doe alles met natuurlijk licht. Ik weet echter niet wat voor licht er bij een ander thuis is, en of het misschien wel een heel donkere woning is. Bij deze woning pakte het goed uit: volop ramen, volop licht. En twee broertjes die er enorm veel plezier in hadden. En uiteraard gingen papa & mama ook even mee op de foto.

Toen de jongste moe werd, ging ik nog even met de oudste naar zijn slaapkamer. Om hem in zijn stoere autobed op de foto te zetten. Met gitaar uiteraard! Oh en ik moest ‘zijn’ tuin natuurlijk ook even bewonderen.

Een geweldige serie, al zeg ik het zelf!

Fotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over de mogelijkheden voor kinderfotografie Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.