KLEINE EMMA – newbornfotografie Amsterdam

Newbornfotografie Amsterdam

Nadat ik in 2011 de bruiloft van Sander & Linda fotografeerde, kreeg ik vorig jaar een mailtje van Linda. Weinig tekst, een grote echo-foto. “We verwachten ons eerste kindje en natuurlijk willen we dat jij de newbornfotografie doet”.

Via Facebook had ik al die tijd contact gehouden met dit spontane stel en nu kon ik ook de zwangerschap volgen. Toen ik op Facebook las dat klein Emma was geboren, planden we de afspraak in en zo kwam het dat ik vorige week zaterdag kleine Emma in het echt mocht bewonderen. Wat een poppetje! En ik heb zelden zo’n zoet mensje voor de camera gehad. Ze gaf twee uur lang geen kick. Haar trotse ouders keken toe terwijl ik klikten en gingen zelf natuurlijk ook met Emma op de foto. Het resultaat kun je hieronder bewonderen.

Wil je zelf ook een newbornshoot bij mij boeken? Wacht niet te lang en doe dit zo snel mogelijk. Newbornfotografie is niet in te plannen, we weten simpelweg niet wanneer jouw kleine komt, en daardoor neem ik er maar een maximaal aantal per maand aan. Soms heb ik wat last minute plekjes omdat er iemand uit is gevallen. Maar ik zou dat risico niet nemen als je het echt heel graag wilt.

Op 3 februari 2013 is onze dochter Emma Lisanne geboren. Na een loveshoot en geweldige trouwfotografie stond het voor ons vast: Laura moest onze mooie meid op de foto zetten Het was een heerlijke ochtend. Laura had mooie kleedjes en handige spullen mee om de shoot zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. De sneak previews die we toegezonden kregen waren al geweldig én wat was het uiteindelijk lastig om te kiezen uit de selectie met foto’s. – Sander & Linda

Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam
Newbornfotografie Amsterdam

P.S. Meer weten over newbornfotografie Amsterdam e.o.? Hier vind je alle informatie >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.