WIE MOOI WIL ZIJN MOET KOU LIJDEN – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere

“Wie mooi wil zijn, moet kou lijden”. Of eigenlijk “Wie mooi op de foto wil”. Dat ervoer de 15-jarige Zoë vanmorgen tijdens de sneeuwshoot die zij won met de 24 dagen feest actie in december.

Fotoshoots terwijl het landschap wit is: ik ben er dol op. Doorzettingsvermogen is wel een must, want zeker als er een beetje wind staat – zoals vandaag – is het snijdend koud. Niet alleen voor het model, maar ook voor de fotograaf. Waar ik normaal gerust een half uur op één plek fotografeer, moet je met dit weer er toch iets meer beweging in houden. En je vingers af en toe opwarmen in je jaszakken, anders kun je geen knopje meer indrukken.

Zoë kwam er ook achter dat model zien best afzien is. Gelukkig was ze gewapend met een tas vol mutsen, poncho’s, handschoenen en sjaals. En een stralend humeur. De kou zou haar niet klein krijgen. Uiteraard zie je op sommige foto’s wel dat Zoë het koud heeft, maar is dat nu net niet de charme bij zulke fotoshoots? Check het zelf hieronder, want ik heb een ruime selectie geplaatst.

Laat gerust weten wat je er van vindt, terwijl ik nog even verder ga opwarmen bij de open haard. Dank Zoë, voor de leuke fotoshoot!

Portretfotografie Almere, Zoë
Portretfotografie Almere, Zoë
Portretfotografie Almere, Zoë
Portretfotografie Almere, Zoë
Portretfotografie Almere, Zoë

Ook interesse in portretfotografie Almere? >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.