IN DE WINTERZON – familiefotografie Almere

Familiefotografie Almere

Afspreken in december is altijd een risico: is het droog, kan de fotoshoot doorgang vinden? Bij regen wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst, maar in het geval van Ties en zijn ouders was dat niet nodig. Een stralende winterzon op deze niet eens koude zondagmorgen.

Ties kwam samen met zijn ouders naar Almere voor kinder- en familiefotografie op locatie. Met zijn 1,5 jaar bleek Ties erg wijs en al in de fase: “Ik zeg twee dus ik zeg nee”. Geen probleem voor mij. Ik volg Ties in zijn tempo, speel tussendoor met hem of laat hem even uitrazen. Met zijn grote bruine ogen heb ik zo een paar mooie portretten van hem.

De familiefoto’s vragen iets meer tijd: Ties is in de fase dat hij vooral wil staan en niet zitten. Maar Ties blijkt gevoelig voor koekjes & kietelen en zijn ouders weten hem aan het lachen te krijgen. Zittend! Ook voor de familiefoto.

Eind goed, al goed! En hieronder vind je een kleine selectie van de vele beelden.

Familiefotografie Almere, Ties
Familiefotografie Almere, Ties
Familiefotografie Almere, Ties
Familiefotografie Almere, Ties

Mogelijkheden voor familiefotografie Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.